Rentin.bg е мястото където можете да планирате вашата семейна почивка, голф уикенд, летния или зимния си отпуск, или вашето корпоративно мероприятие. Тук ще намерите нашите екслузивни предложения за комплекси в България, където можете да се насладите на времето, храната, плажовете или спокойствието на планината. Не се колебайте да разгледате всичко което предлагаме и не забравяйте да ни проверявате от време на време, защото семейството на екслузивните ни комплекси и дестинации постоянно се увеличава.

Whitecoast Resort

Последния член на семейството на Golf Sun and Sand е комплекса White Coast. Тук можете да намерите апартаменти с една или две спални в които могат да се настанят до шест човека.

Lighthouse Resort

Проектирано по бившия капитан на Ryder Cup- Ian Woosnam, Lighthouse Golf Course Ви предлага уникална природа, изключителни природни пейзажи и вълнуващо предизвикателство, както за професионалните играчи, така и за аматьорите.

Комплекс Асеневци

Насладете се на вашата семейна почивка в природата през цялата година в комплекс Асеневци в село Царева ливада. Само на 4км. от гр. Дряново, на 8км. от Трявна и всички национални и архитектурна забележителност на Габрово и Велико Търново.